top of page
BureauAPS_Sprey Uitvaartverzoring_logo-0
BureauAPS_Sprey_Foto-61-bewerkt.jpg

SPREY

UITVAARTBEGELEIDING

staat voor een warme en lichte aanpak

Een overlijden - onverwacht of niet - is al zwaar genoeg. Sprey Uitvaartbegeleiding biedt daarom een respectvolle, lichte en warme aanpak, met een nuchtere en frisse blik. Een afscheid dat aansluit bij de levenswijze van de overledene, vormgegeven met respect en liefde voor de overledene.

 

Hoewel Sprey Uitvaartbegeleiding vooral actief is in de omgeving van Hilversum, kunt u ook contact opnemen als u elders woont. Want afscheid nemen doe je maar één keer, dus voorop staat vertrouwen in en fijn contact met de uitvaartbegeleider.

"Uitvaartbegeleiding is heel goed luisteren naar wat mensen willen"

OVER

ESTHER

Na een afgeronde rechtenstudie heeft Esther bijna twintig jaar in de sales gewerkt. Zij was het meest op haar plek in haar contacten met mensen waar zij op een warme manier mee communiceerde en met rust, aandacht en humor projecten organiseerde. Toch miste zij naast de zakelijkheid steeds meer de zingeving. Al denkt Esther dat dit ook met de leeftijd te maken heeft; boven de veertig ga je toch je leven herijken. Zij heeft een opleiding tot uitvaartbegeleider afgerond en zet nu haar kwaliteiten in om een warm afscheid in samenspraak met u te organiseren.

 

Ook voor vragen op voorhand, of om meer te weten over de mogelijkheden, mag u altijd contact opnemen. Dat hoeft niet pas bij een overlijden te zijn.

Lees hier hoe Esther Sprey Uitvaartbegeleiding vorm geeft en hoe zij haar kwaliteiten inze

ESTHER IS INZETBAAR ALS GASTDOCENT OP DE BASISSCHOOL VOOR GROEP 7 EN 8. ZIJ IS VERBONDEN AAN HET LESPROGRAMMA 'DOODGEWOON IN DE KLAS' WAT ONTWIKKELD IS DOOR HET NEDERLANDS UITVAARTMUSEUM "TOT ZOVER"

OOK WERKT ESTHER ALS VRIJWILLIGER IN HOSPICE KAJAN.

Lees hier hoe Esther Sprey Uitvaartbegeleiding vorm geeft en hoe zij haar kwaliteiten inze

OVER

KARIN

Esther en Karin hebben elkaar bij de opleiding tot uitvaartbegeleider leren kennen. Karin had ook een heel andere achtergrond, zij komt namelijk uit de sportwereld. Beiden hebben – juist door hun heel andere achtergrond – met hart en ziel voor dit werk gekozen. Families bijstaan op een kwetsbaar moment in hun leven. Overzicht brengen, voor rust zorgen, en komen tot een warm en licht afscheid. Waar mogelijk met een vleugje humor. Maar altijd met oog voor detail, stap voor stap, en met als uitgangspunt de wens van de familie. Zij hebben elkaar gevonden in deze manier van werken. Wanneer Esther afwezig is, neemt Karin het over. En bent u in net zulke goede handen.

bottom of page